onsdag 9. mai 2007

Onsdagsregatta nr. 3, hvor er NoWater?


Nok en onsdagsregatta uten NoWater. Hvor har det blitt av bergenseren og kupanene? Dere er savnet på regattabanen, og i helgene. Søndag er det sjangs for tune-up hvis dere vil være med og leke.

Onsdagens regatta var forsåvidt en hyggelig affære, variabel vind fra vest som dreide nordover. Fortsatt mange morsomme manøvrer i starten, men denne gangen var det vind. Dermed kunne vi bare seile over båter som var vel aggresive. Frode var heltent på å få opp gennakeren ved toppmerket, dermed kom den opp litt før den strengt tatt burde vært oppe. Godt initativ, men vi må trene litt mer på timingen, eller hva Frode? Fin dag på fjorden og vel verdt en smule negleknip når følelsen kom tilbake i frosne tær. Hagl og nysnø ned på 300meter 9 mai er oppfriskende. Våre katamaranvenner i Australia mener vi er klin gærne som seiler i slikt vær..

Også i dag var det nye mannskaper på fjorden. Stig Waagbøs gamle båt, Furia, dukket opp med et mannskap som var ytterst forsiktige i starten. 14 båter er bra for en såpass liten forening som Molde SF, men det er absolutt plass til flere! Det var forresten tydelig at noen har litt båthåndtering å trene på. Det var noen spinnakere som fikk juling i dag..

Bildet ble tatt av Morten (NoWater) fra verandaen hjemme hos ham, med 300mm telelinse. Han mumlet noe om å kjøpe 500mm, men jeg vil heller se ham på fjorden uten kamera, evt. med 30mm linse. Bildet viser Tornadoen på vei nedover etter runding av toppmerket.

Ingen kommentarer: