onsdag 11. april 2007

Den første 29er har ankommet Molde

I dag, 11. april, ble den første 29er'en som er kjøpt inn rigget opp på Lubbenes. Veldig moro å se at det dukker opp flere spennende joller i Molde! En kort samtale med eiere/seilere, som sannsynligvis var i lykkerus, avslørte ambisjoner om å seile både onsdagsregattaer og andre lokale seilaser, samt NC mm. Moro at flere satser på seilingen som sport og idrett, måtte det bare komme flere!
Seilforeninga leter nå etter en villig seiler som kan gå i partnerskap med en som allerede har flagget interesse for å seile 29er og har kjøpsvilje. Det mangler bare en seiler med interesse og tid før 29er nr. to kan kjøpes inn. Husk at seilforeningen er med på å finansiere båtene, så det trenger ikke bli dyrt. Kontakt Benno Zalik hvis det er noen som er interessert.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei !

Gratulerer så mye med den første 29er i Molde. Vi håper å ha på plass den første 29er i Bergen om få uker. Seilerne er Petter Lomsøy og Anders Hystad. Det kan bli spennende tider i 29er klassen i tiden fremover så vi møtes nok på regattabanen etterhvert.

Mvh

Trond Lomsøy

Anonym sa...

Gratulerer!!

Moro at dere har fått til 29er i Molde og vi håper med dere på flere. Lykke til med satsningen og det hadde vært fint om vi så gutta på pinseleiren i Tønsberg foreløpig 12 påmeldte båter.

Det er et must for rekrutteringen i Norge at alle båter stiller til NM i Horten, så vi håper å se en eller kanske 2 båter fra dere..

Er det noe vi kan hjelpe med i Norsk 29er klubb ta kontakt med undertegnede. Hils gutta som har endelig fått en fartsfylt jolle, det blir en garantert en annen seilopplevelse en de er vant til.Mvh Ari Hauksson

Norsk 29er klubb